zaterdag 6 augustus 2011

Vliegen en nog eens vliegen

Goeie grutjes, wat gaat de dag snel voorbij met leuke dingen doen! Lekker uitslapen, films kijken die ik heb gedownload, deltavliegen, klooie aan deze blog (krijg de fotoos en filmpje niet in zo'n mooi kader) dikdoenvoordekip, Donderdag nog een prachtige thermiekvlucht gemaakt met de C4, de thermiek is boterzacht deze week tot rond de 1200m.
Julius is een nachtje wezen pitten en voor het slapen gaan rondvlucht gemaakt met Rinus in de DragonFly en hij vind het geweldig (zie foto boven).


Dees heeft voor het eerst met een passagier voorin gevlogen en dat mag ik zijn; 'jahoe' van passagieren wordt je nooit moe! Natuurlijk fotootje gemaakt van de spannende start (foto boven) filmpje staat ook YouTube, maar krijg dat natuurlijk weer niet zichtbaar op deze blog - poging onder...

Vandaag warm doch bewolkt en nul kans op thermiek. Heb nog een uurtje achter de bar gestaan, das best gezellig, de mensen zijn lekker relaxt hier. Morgen ziet er beter uit, dan ga ik weer eens lekker los met de delta want de ribbetjes worden met de dag beter!